Devojka u vodi
Početna Dizajn 10 Midjourney prompt generatora koje treba da probate (2023)
Dizajn

10 Midjourney prompt generatora koje treba da probate (2023)

Zaronite u fascinantni svet veštačke inteligencije sa ovih 10 nezaobilaznih prompt generatora za MidJourney, koji vaše kreativne ideje pretvaraju u zadivljujuću vizuelnu umetnost.

Od početka razvoja veštačke inteligencije, posebno tehnika dubokog učenja, i dostupnosti ogromnih setova podataka za obuku, generisanje slika pomoću AI se značajno proširilo. Dostupno je mnogo generatora slika pomoću AI koji generišu slike iz tekstualnih promptova za nekoliko sekundi. Jedan od najmoćnijih i najpopularnijih generatora umetnosti zasnovanih na AI je MidJourney, koji proizvodi zadivljujuće vizuale iz jednostavnog tekstualnog unosa. Za stvaranje slika zasnovanih na AI za projekte i povezane radove, ovaj alat otvorenog koda se polako razvio u alat izbora za dizajnere, umetnike i entuzijaste.

Midjourney detaljan tutorijal korak po korak  →

Promptovi su ključni za generisanje slika pomoću AI jer daju modelu kontekst koji mu je potreban da proizvede tačne i kvalitetne slike. AI model prima podsticaj, koji može biti tekst ili slika, i koristi ga kao početnu tačku za stvaranje slike. Pogledajmo neke od najboljih besplatnih generatora promptova za Midjourney.

 

Hugging face generator proptova za Midjourney

Hugging Face-ov generator promptova je kreiran koristeći GPT-2 jezički model, koji je obučen koristeći MidJourney podatke o promptovima, koji sadrže preko 250k tekstualnih podsticaja. Sve što korisnici treba da urade je da posete stranicu, daju kratak opis slike koju žele da kreiraju, zatim kliknu na dugme za slanje. Trebaće neko vreme da se podsticaj automatski završi i pruži brojne primere. Takođe se može koristiti za generisanje auto-dovršenih promptova za bilo koji model za pretvaranje teksta u sliku, uključujući Dall-e.prompt

Phraser

Phraser je alat zasnovan na AI koji pomaže korisnicima da stvore bolje promptove za Midjourney, Dall-E, Stable Diffusion, Disco Diffusion, i Craiyon generatore umetnosti. Klijentima nudi devet elemenata za izbor, uključujući neuronsku mrežu, boju, kvalitet, podešavanja kamere, tip sadržaja, opis, stil, osećaj, i epohu, kako bi pružio prilagođene i tačne promptove.

promptoMANIA

Promptomania je vrlo korisnički prijatan generator promptova za razne generatore AI umetnosti, uključujući Midjourney, Stable Diffusion, DreamStudio, i druge. Pruža širok spektar opcija i sofisticiranih funkcija za prilagođavanje promptova i brzo stvaranje originalne AI umetnosti.

MidJourney prompt pomoćnik

MidJourney prompt pomoćnik je sofisticiran alat za generisanje podsticaja za MidJourney. Da bi počeo, treba da pruži kratak opis slike, zatim koristi raznovrsne dostupne opcije za podešavanje i uređivanje promptova po potrebi. Nudi izbore za najvažnije faktore, uključujući stilove, dubinu polja, osvetljenje, tip kamere, umetnike, boje, materijale, kvalitet, itd.

Midjourney prompt inspiracija

Ovaj sveobuhvatni kreator promptova pomaže korisnicima da stvore idealan prompt za proizvodnju slika MidJourney pružajući širok spektar opcija za izbor. Alat nudi veliki broj modifikatora za stvari poput životinja, animea, umetnika, uglova kamere, oblika, materijala, tekstura, stilova, lokacija, i osvetljenja.

MJ kreator promptova

MidJourney kreator promptova je jednostavan alat za stvaranje promptova za različite generatore umetnosti. Ima odličnu funkciju koja omogućava korisniku da pruži reference slika koje će pomoći u generisanju njihovog prompta. Ove reference slika će poslužiti kao inspiracija za MJ kreator promptova prilikom stvaranja finalnog prompta. Alat takođe ima širok spektar modifikatora i svojstava koja korisnik može prilagoditi da bi dobio željene rezultate.

Viorel Spinu Midjourney generator promptova

Ova veb aplikacija stvara Midjourney prompt koristeći početni tekstualni unos i razne modifikatore i karakteristike. Da bi generisao prompt, sve što treba da uradi je da unese prompt i potrebna podešavanja. Alat je kreirao programer koristeći ChatGPT, i s obzirom da nema serversku komponentu, promptovi i podešavanja se generišu lokalno u pregledaču i ne čuvaju se.

Promptmakr

Promptmakr je veb sajt na kojem inženjeri promptova mogu stvarati i distribuirati besplatne AI promptove umetnosti neograničeno. Da bi koristili alat, stvorite nalog i prijavite se. Uključuje jednostavan korisnički interfejs i brojna podesiva svojstva, uključujući stil umetnosti, realizam, umetnika, ugao i stil osvetljenja, položaj kamere, kvalitet, URL slike inspiracije, i još mnogo toga.

ChatX MidJourney generator parametara promptova

Kreativni profesionalci koji žele da proizvedu originalne i estetski privlačne fotografije mogu koristiti ovaj jednostavan alat za generisanje promptova za Midjourney. Koristeći ovaj alat, korisnici mogu početi unošenjem teksta ili ključnih reči i prilagođavanjem nekoliko osnovnih parametara za generisanje finalnog prompta.

MidJourney generator slučajnih komandi

Entuzijasti su kreirali ovaj alat za generisanje MidJourney promptova iz zabave. Korisnici mogu odabrati nekoliko proizvoljnih koncepta za osnovne promptove, a zatim koristiti odgovarajuće padajuće menije za odabir osvetljenja, pogleda, parametara i veličine. Korisniku je potrebno samo da prođe kroz i promeni nekoliko jednostavnih parametara da bi proizveo finalni prompt.

Bez obzira da li ste profesionalac u industriji dizajna, umetnik u potrazi za novim načinima izražavanja ili entuzijasta za tehnologiju, ovi generatori prompt poruka nude revolucionarne načine za premošćavanje jaza između ljudske kreativnosti i veštačke inteligencije. Kroz jednostavne tekstualne promptove, ovi alati otvaraju vrata ka beskonačnim mogućnostima vizuelne umetnosti, potpomognute snagom MidJourney. Stvaranje impresivnih AI umetničkih dela nikada nije bilo lakše, zahvaljujući ovim 10 generatorima prompt poruka.

Ostavite Komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični Članci

Kako se koristi Midjourney (detaljan tutorijal)

Ovladajte Midjourney: Vodič korak po korak za stvaranje zadivljujuće AI umjetnosti

7 načina na koje UX dizajneri mogu iskoristiti AI u svoju korist

Saznajte kako veštačka inteligencija može unaprediti UX dizajn kroz analizu podataka, automatizaciju,...